Raditi Nakon Uredbe

Raditi Nakon Uredbe
Raditi Nakon Uredbe

Video: Raditi Nakon Uredbe

Video: Raditi Nakon Uredbe
Video: Vrkljan: Osim Markotić, ne znam što će ostali raditi nakon korone 2024, April
Anonim

Povratak na posao nakon roditeljskog odsustva nije laka faza za mamu. Neke se vještine zaborave, navike se izgube, prioriteti se postave na potpuno drugačiji način. Da vas čitav radni dan ne bi ometila pomisao na dijete, morate pravilno organizirati radni proces.

Raditi nakon uredbe
Raditi nakon uredbe

Jedan od najvažnijih problema je nemogućnost samostalnog upravljanja slobodnim vremenom. Ovo je opterećujuće. Da bi proces adaptacije bio bezbolan, odložite na neko vrijeme sve stvari, osim onih koje su izravno povezane s poslom i brigom o djeci. Ne razmišljajte o neredu u stanu i ne brinite da cijela porodica tjedan dana jede poluproizvode. Jednom kada se prilagodite, ponovo stvorite udobnost.

Dnevnici, bilježnice, razni načini podsjećanja na najvažnije zadatke za naredni dan pomažu vam u planiranju vašeg vremena. Budite konstruktivni u rješavanju pitanja koja je postavilo rukovodstvo: razgovarajte o tome koliko će vremena trebati da se zadatak izvrši i koja su za to potrebna sredstva.

Ako ste, dok ste brinuli o svojoj bebi, potpuno zaboravili suštinu svog posla, kupite vodič ili pretražite Internet gdje možete pohađati posebne tečajeve iz vaše specijalnosti. Što brže i bolje radite svoj posao, brže možete biti kod kuće i ne razmišljati o radu vikendom.

Sačuvajte nekoliko snimaka svog djeteta na radnoj površini računara. Obavezno razgovarajte o dječjim poslovima s kolegama. Nekoliko fraza je dovoljno da izbacite nakupljene emocije i produktivno radite do kraja dana.

Preporučuje se: